Bed & Breakfast Chateau Holtum

Porta da Vida – Chateau Holtum realiseert een Bed & Breakfast verbonden, met name (maar niet alleen) voor cliënten en hun naasten.

In het koetsgebouw van het Rijksmonumentale kasteel zijn drie sfeervolle gastenverblijven met een authentiek karakter smaakvol ingericht. Iedere gastenkamer biedt overnachtingsmogelijkheid voor 2 personen Elke kamer heeft een eigen ingang en zijn vanuit binnen toegankelijk. Gastenverblijven kunnen hierdoor geschakeld worden en ook gezamenlijk geboekt worden. het koetsgebouw heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken en op de eerste verdieping zijn ruimtes aanwezig die als activiteitenruimtes gebruikt kunnen worden. Het concept B&B zal in zijn ruimste vorm aangeboden worden en biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Bed & Breakfast recreatief en zorg

Iedere gastenkamer is ingericht voor twee personen. De kamers zijn rolstoeltoegankelijk (er is op aanvraag een hoog-laagbed aanwezig) en het sanitair is aangepast zodat ook minder valide mensen optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Om het pakket volledig compleet te maken bieden wij ook zorg aan onze B&B gasten. Bent u of uw medebezoeker zorgafhankelijk, dan kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de dagbesteding in het tegenovergelegen gebouw en van zorg op locatie (er zijn verzorgenden en verpleegkundigen op de locatie aanwezig). Een aantal voorbeelden op een rij om het te verduidelijken:

-U wilt samen met uw partner op vakantie, er samen even uit. Uw partner heeft zorg nodig, dan zijn wij in de mogelijkheid u samen te ontvangen en u te ontzorgen door de verzorging van uw partner volledig op ons te nemen: verzorging, dagbesteding en bereiding maaltijden. Samen eruit, zonder zorgen.

-U bent mantelzorger voor een familielid. Zelf wil u ook graag op vakantie of even op adem komen, maar bent hiertoe niet in de mogelijkheid vanwege de mantelzorg. Dan kunnen wij uw volledig ontzorgen door uw familielid bij ons een vakantie met zorg aan te bieden.

  • Bed & Breakfast recreatief

Natuurlijk kan de B&B ook voor recreatieve doeleinden gebruikt worden. Als u geen extra faciliteiten nodig heeft op het gebied van zorg en gewoon wil genieten van een fijne vakantie in een mooie omgeving is Chateau Holtum de plek bij uitstek om te onthaasten. U vraagt zich misschien af, waarom wordt ook recreatief verblijf op deze plek aangeboden? Omdat we van mening zijn dat zorg en recreatief verblijf een mooie kruisbestuiving is en er mooie ontmoetingen kunnen ontstaan op de karakteristieke binnenplaats.

  • Bed & Breakfast zakelijk en evenement

Tegenover het koetshuis (waar de B&B gehuisvest is) ligt een volledig verbouwde en gerenoveerde schuur. 5 dagen per week wordt deze schuur overdag gebruikt als dagbestedingslocatie door Porta da Vida. In de avonduren en in de weekenden kan de schuur ook te boeken als evenementenlocatie. Denk aan lezingen, een reünie, een feest of een familiebijeenkomst. De mogelijkheid bestaat om de evenement locatie voor een dagdeel, een avond, of een volledig weekend te huren. Dit kan ook in combinatie met eventuele overnachting.

Voor boekingen en aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Susan Franssen susan.franssen@portadavida.nl 06 30857600