Wonen met 24-uurs zorg

Porta da Vida – Huize Holtum realiseert kleinschalig wonen inclusief 24-uurs zorg. In combinatie met dagbesteding, individuele begeleiding en ondersteuning voor de mantelzorger zal er een volledig zorgconcept aangeboden worden.

Er worden 3 studio’s gerealiseerd waar ouderen/volwassenen met somatische en/of psychische en/of cognitieve beperkingen een plek geboden wordt om langdurig te wonen. Wonen geschied in een veilige, karakteristieke en geborgen omgeving waar altijd zorgprofessionals aanwezig zijn. Aangeboden wordt een totaalpakket van wonen, 24-uurs zorg en services.

Bewoners hebben beschikking over een eigen studio met eigen sanitair. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van verse warme maaltijden, dagbesteding (in tegenoverliggend gebouw), persoonlijke verzorging en begeleiding. Bewoners kunnen verblijven in de gemeenschappelijke tuin en ruimten. Naast de sfeervolle dagbestedingsruimte aan de overzijde hebben zij de beschikking over een gezamenlijke woonkamer in het gebouw waar de studio’s gevestigd zijn.

Een studio wordt instap klaar afgeleverd met een eigen woon-/slaapkamer en eigen badkamer. De studio kan volledig zelf worden ingericht en gemeubileerd.

Wonen te Huize Holtum is een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg, waarbij het gevoel van zelfstandig wonen behouden blijft.

  • minimale eigen bijdrage CAK (in vergelijking met verzorgingstehuis)
  • zorgverblijf zonder sfeer van zorgsetting
  • kortdurend verblijf (WMO)
  • Keuze voor echtpaar of alleenstaande/weduwe/weduwnaar