Huize Holtum – Porta da Vida

Porta da Vida biedt als zorgaanbieder dagbesteding, individuele/ambulante begeleiding, ondersteuning voor mantelzorgers, kortdurend verblijf en zorg aan ouderen en volwassenen die te kampen hebben met somatische en/of psychische en/of cognitieve beperkingen.

In december 2019 gaat Porta da Vida verhuizen naar Huize Holtum. Huize Holtum is een monumentale kasteelhoeve, die drie karakteristieke gebouwen telt, daterend uit 1633. Het complex is met zorg onderhouden en gerestaureerd. Het ligt centraal in een doch rustige omgeving, midden in het groen.

In het kader van zorgen en ontzorgen zal Porta da Vida in Huize Holtum een totaalconcept

aan zorg aanbieden. Graag informeren wij u over onze diensten. Per september 2019 is de realisatie gestart van de verbouwing van het schuurgebouw tot een mooie, ruime en knusse dagbestedingsruimte. De dagbesteding zal na verbouwing volledig verhuizen vanuit Limbricht naar Holtum en zal een grote upgrade ondergaan qua sfeer, plek en ruimte. Het tegenovergelegen gebouw zal tegelijkertijd verbouwing ondergaan. In dit gebouw zal een B&B met of zonder zorg gerealiseerd worden.