Dagbesteding

Iedere persoon is voor ons uniek en de wijze waarop wij met mensen omgaan! Bij Porta da Vida staan de gemoedelijke & gezellige dagelijkse sfeer en zorg voorop. Porta da Vida is een ontmoetingsplek met zorg voor senioren met diverse achtergronden,  van architect tot profvoetballer tot huis- vrouw. Kom gerust kijken of dit een passende zorgplek is voor uw familielid of kennis en neem contact op voor een kosteloze meeloop dag!

Het welzijn van onze gasten is het belangrijkste, daarom zorgen wij ervoor dat Porta da Vida een fijne ontmoetingsplek is welke plezier en voldoening aan het leven geeft.
Porta da Vida, de Poort van het Leven, een thuis voor Iedereen!

Doelgroep: Porta da Vida biedt plaats aan mensen met een somatische beperking, chronisch zieken en senioren met een psychogeriatrische problematiek. Beide doelgroepen worden regelmatig met elkaar gecombineerd waardoor men elkaar stimuleert en van elkaar leert. De daginvulling is afgestemd op de persoonlijke wensen en verwachtingen. Dit gecombineerd met bijzondere aandacht voor iedere individuele cliënt en zijn/haar achterban.