Dagbesteding voor Senioren

Iedere persoon is voor ons uniek en de wijze waarop wij met mensen omgaan! Bij Porta da Vida staan de gemoedelijke & gezellige dagelijkse sfeer en zorg voorop. Porta da Vida is een ontmoetingsplek met zorg voor senioren op een unieke locatie. Kom gerust kijken of dit een passende zorgplek is voor uw familielid of kennis en neem contact op voor een kosteloze meeloop dag!

Porta da Vida biedt plaats aan mensen met een somatische beperking, chronisch zieken en senioren met een psychogeriatrische problematiek. Beide doelgroepen worden regelmatig met elkaar gecombineerd waardoor men elkaar stimuleert en van elkaar leert.

Ons activiteitenaanbod, de werkwijze, de begeleiding en de inrichting van de ruimtes zijn specifiek gericht op de behoeften en wensen van onze gasten. We gaan samen of individueel aan de slag, met begeleiding die op de deelnemer wordt aangepast. Zo kunnen onze deelnemers zelfstandig met beperkte begeleiding bezig gaan waar mogelijk, maar bieden we meer begeleiding waar het nodig is.

Bij Porta da Vida kijken we niet naar wat er niet meer mogelijk is, maar juist naar wat er wel kan! Met zinvolle activiteiten kunnen onze deelnemers bezig zijn met datgeen waar ze behoefte aan hebben. Samen een spelletje spelen, een creatieve activiteit, een stukje wandelen , een goed gesprek of gewoon even kletsen bij de koffie en vlaai. Onze unieke locatie, midden in het groen, biedt hiervoor de plek bij uitstek!